Uudet pojat tanssivat syksyllä 2024 erittäin edullisesti

Uutena oppilaana aloittavat pojat Willipojat ja Willimies -ryhmissä saavat tanssia koko syyskauden (joululomaan saakka), 25 €:lla. Oppilaspaikka on voimassa koko lukuvuoden, eli myös kevätkauden.

Willipojat; 5–7-vuotiaat

Nämä vauhdikkaat tunnit sisältävät muun muassa akrobatian alkeita, luovia harjoitteita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tukevat perusliikuntataitojen kehittymistä ja tanssiteknisten perusvalmiuksien oppimista.

Ryhmässä toimimisen taidot sekä koordinaatio, ketteryys ja tasapaino kehittyvät, mistä on hyötyä myös monessa muussa urheilullisessa harrastuksessa.

Willipojilla on yksi 45 minuutin tanssitunti kerran viikossa, perjantaisin klo 17:15 alkaen.

Willimiehet; 7–9-vuotiaat

Willimiesten tunti sisältää muun muassa luovia harjoitteita, breakdancen alkeita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tukevat perusliikuntataitojen vahvistumista ja tanssiteknisten perusvalmiuksien oppimista.

Ryhmässä toimimisen taidot, koordinaatio, ketteryys ja tasapaino vahvistuvat, mistä on hyötyä myös monessa muussa urheilullisessa harrastuksessa.

Willimiehet-oppilailla on yksi 60 minuutin tanssitunti kerran viikossa, tiistaisin klo 18:15 alkaen.

Meille ovat kaikki tervetulleita <3

Pojat ovat erittäin tervetulleita mihin tahansa tanssiopiston ryhmään. Teemme nuorille pojille kohdennettua kampanjointia, sillä olemme huomanneet erityisesti pojille suunnattujen tanssiryhmien olevan hyvä keino rohkaisemaan tanssiharrastuksen aloittamiselle. Edetessään perusopinnoista tanssilajin valintaan (noin 10-vuotiaana) kaikille oppilaillemme aukeaa vaihtoehdoksi kaikki samat tanssilajit lukkaristamme.