Aikuisten alkeisbaletti kutsuu ystävää

 


Aikuisten balettitunnilta löydät kevään vastaanottamisen avaimet; tanssitunnin pyörteissä ei pakkanen pure, ei arki paina, eikä pimeä vuodenaika mutrista huulta kireäksi. Kampanjahinnalla 100 € ehdit saada vielä yli 3 kuukautta hienoja tanssin elämyksiä, rohkeutta itseilmaisuun, kehonhuollon keinoja tutuksi itsellesi sekä inspiraation kipinän, joka kantaa kohti kevättä ja kesää.

Oppilaaksi rekisteröitymisen lomake löytyy täältä:

>>  SIIRRY LOMAKKEELLE  <<

Aikuisten baletti 1 B:n tunnit ovat tiistaisin, klo 19:30 – 20:30 

Uudelle Tanssiopiston oppilaalle on koko loppukevään lukukausimaksu tässä ryhmässä vain 100 €, sisältäen myös rekisteröintimaksun (normaalisti 25 €). Kevätlukukausi jatkuu toukokuun loppuun saakka, joten opetuskertoja tulee viivyttelemättä ilmoittautuvalle vielä tehokkaat 14 kpl.

Ilmoittauduthan 3.3. mennessä!

Ystävä mukaan!

Kutsu ystävä! Jos olet jo Aikuisten baletti 1B:n oppilas, ja ystäväsi liittyy ryhmään oppilaaksemme tämän kevään ajaksi, saat 2 vapaalippua kevätnäytökseemme 2024. Tämä pätee myös nyt liittyviin uusiin oppilaisiin; jos tuot mukanasi toisen aikuisbaletista kiinnostuneen tähän ryhmään, ja te molemmat olette kevään oppilainamme, saatte vapaaliput (kummallekin 1 lippu) kevätnäytökseemme. Ilmoittauduttehan 3.3. mennessä!

Tanssin aloittaminen on upea lahja itselle, ja koskaan ei ole myöhäistä ottaa sitä ensimmäistä askelta!

Tämä ryhmä aloitti lukuvuotensa vasta tammikuussa 2024 ja on varsin mahtava tapa alkaa tutustua baletin harjoitteisiin, termistöön sekä liikekieleen.

Tervetuloa mukaan! Oppilastoimistomme auttaa kaikkia uusia oppilaita mielellään oppilaaksi rekisteröitymisen kanssa, ja vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulla voi herätä oppilaanamme olosta. Oppilastoimiston puhelin (0400 854 281) on auki arkisin klo 13-17, tai voit laittaa kysymyksesi/asiasi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@lprto.fi.

Opettajan tervehdys

Opettaja Ida Mäkelä osaa ottaa jokaisen oppilaansa osaamistason huomioon tunnin harjoitteissa, ja kannustaa oppilaitaan löytämään aina keinoja ylittää itsensä.

Ida kuvaa opetustapojaan seuraavalla tavalla; ”Tanssin opettamisessa minulle keskeisiä asioita ovat tekniikan puhtaus, kokonaisvaltainen ilmaisu sekä hyvä energia.”

Tervetuloa liittymään mukaan! – Kampanja on voimassa 3.3. asti.