Commercial Dance

Commercial Dance on nimensä mukaisesti kaupalliseen ilmaisuun taipuvainen ja sen ilmaisuvoimaa onkin käytetty paljon maailmanlaajuisesti festarilavoilla, karnevaaleissa, elokuvissa ja musiikkivideoissa. Commercial Dance on yhdistelmää useista tanssilajeista, kuten esimerkiksi hiphoppia, nykytanssia ja showtanssia. Commercial Dancen koreografiat ovat kiinteästi opettajansa tulkinnasta ja painotuksesta riippuvaisia, sillä se voi olla niin paljon yhtä aikaa.  

Tunneilla käytettävä musiikki on nykyajan hittibiisejä ja maailmanlaajuista suosiota saaneilta artisteilta, kuten on tanssilajille tyypillistä. 

Commercial Dancen opettamisessa painottuu rohkeuden, itseen ja omaan liikekieleen luottamuksen kasvatus, sekä tanssillisen ilmaisun kehitys. Vauhdikkaat ja näyttävät koreografiat vaativat tanssijaltaan asennetta, rytmitajua, ja ilmeikkyyttäkin. 

Commercial Dance -ryhmiä on 2, joissa jako on ikään perustuva, ei taitotasoon. Oppilaalla ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa, vaan ryhmät ovat aloittelijaystävällisiä. Molemmilla ryhmillä on 75 minuutin tunti kerran viikossa. 

Ilmoittautuminen aukeaa toukokuussa 2024.

COMMERCIAL DANCE -LUKUJÄRJESTYS
RYHMÄPÄIVÄAIKASALIOPETTAJAALKAA
COMMERCIAL DANCE 1 (12-15v) Lauantai 12:30 - 13:45 Sali 2 Sanna Elokuussa 2024
COMMERCIAL DANCE 2 (16v) Lauantai 13:45 - 15:00 Sali 2 Sanna Elokuussa 2024