Esiintymistoiminta

Esiintymistoiminnalla kerätyt varat ohjataan tanssikilpailu- ja katselmusmatkojen ryhmäkustannuksiin, ja näin pyrimme keventämään oppilaidemme perheille tulevia kustannuksia. Lappeenrannan Tanssiopiston ryhmillä on vuosittain huikeaa kisamenestystä ympäri Suomea, ja nämä kokemukset ovat nuorille oppilaillemme ainutlaatuisen hienoja. Tilaamalla meiltä ohjelmanumeron tapahtumaasi tuet upeiden nuortemme urheilullista ja taiteellista harrastustoimintaa.

Meiltä tulee aina tapahtumaan mukaan opettaja (yhteyshenkilönne) esiintymisporukan mukana.

Millaisia esityksiä Tanssiopisto voi tarjota?

Tanssilajien, joita Lappeenrannan Tanssiopistolla opetetaan, monipuolisuus mahdollistaa erittäin laajan kirjon visuaalisesti kiehtovia esityksiä. Oppilaamme pystyvät tulkitsemaan klassisen baletin helmiä, kertomaan tarinan jazz- tai nykytanssin askelin sekä räväyttämään street dancenbreakdancen tai showjazzin vauhdikkailla numeroilla.

Kestoltaan tanssiesitykset (koreografiat) ovat tyypillisesti 2–4 minuutin pituisia. Pidemmän ohjelmanumeron saa esimerkiksi yhdistämällä pari koreografiaa peräkkäin esitettäviksi.

Soveltuuko juhlatila tanssiesitykselle?

Tanssilattian koko vaikuttaa turvalliseen esiintymiseen, sekä myös siihen, että yleisö pystyy nauttimaan esityksestä. Esimerkkinä voisi sanoa, että 25:n neliömetrin (5×5 m) lattiatilassa pystyy esittämään soolokoreografian, jopa dueton. Toivottavaa olisi kuitenkin, että esiintymiselle olisi eriytetty isompi lavanomainen tila muusta juhlatilasta, kuten ruokapöydistä. Kysy, niin pohditaan mahdollisuuksia, mihin tila taipuu.

Hinnoittelu:

Esiintymiskeikkojen hinnoitteluun vaikuttaa moni asia, kuten esitettävien koreografioiden määrä ja tanssijoiden määrä kussakin koreografiassa. Hinnoittelu alkaa 200 €:sta. 

Esiintymiset ovat olennainen osa tanssin taiteen perusopetusta. Kaikissa ikäryhmissämme olevat oppilaat esiintyvät vähintään kerran vuodessa omissa oppilasnäytöksissämme tai juhlissamme. Esiintyminen antaa tanssioppilaalle arvokasta kokemusta, itsevarmuutta, ja kehittää oppilaan taiteellista ilmaisukykyä.

Nopeutat tanssiesityksen varaamista varmistamalla tapahtumastanne seuraavat infot jo etukäteen:

  • Millainen esiintymistila on?
  • Onko juhlapaikalla pukuhuoneeksi soveltuvaa tilaa?
  • Mikä on tapahtuman kulku, missä vaiheessa ja mihin kellonaikaan toivoisitte tanssin ajoittuvan?
  • Mikä tanssilaji, ja esityksen kokonaiskesto on toiveissanne?

Tanssiesitysten tilaaminen yritysten ja yksityishenkilöiden tilaisuuksiin on aina tapauskohtaista. Esitysten saatavuuteen vaikuttaa oppilaidemme sekä opettajiemme omat kalenterit – olethan yhteydessä niin jutellaan! Yhteyshenkilönä Tanssiopistolta esiintymisvarauksissa on tuottaja-tiedottajamme Krista Holappa: krista.holappa@lprto.fi.

Sähköpostitse laittamalla tapahtumanne ennakkotietoja (listattu yllä) pääsemme hyvin alkuun.

Olemme mielellämme mukana luomassa tapahtumaanne uniikin ohjelmanumeron! 

Kevätnäytöksemme ovat upea esimerkki lajitarjontamme laajuudesta

Kevätnäytöksemme on joka keväinen esityskokonaisuus, jossa kaikki tanssiryhmämme pääsevät loistamaan isolla lavalla, valojen ja taustojen kanssa! Kevätnäytökset ovat tanssivalle oppilaallemme monesti paitsi tanssikauden, myös vuoden kohokohta, kun ison yleisön läsnäolo tuo esiintymiseen kiistattoman vaikutuksensa ja tanssin elämyksellisyys on sitä kautta yhteisesti jaettu kokemus. Tervetuloa katsomaan kevätnäytöksiämme Lappeenranta-saliin!

Kevätnäytökset keväällä 2024 olivat:

Unelmat – Askeleen päässä

lauantaina 27.4. :

  • Esitys 1 on klo 13.00
  • Esitys 2 on klo 18.00

lauantaina 4.5. :

  • Esitys 3 on klo 13.00
  • Esitys 4 on klo 18.00