Kesän 2024 baletti- ja repertoire –kurssi edistyneille baletin harrastajille

Tervetuloa aloittamaan kesä tanssien kauniissa, heleän vihreänä loistavassa Linnoituksessa ja tunnelmallisessa Lappeenrannan Tanssiopistossa! Tässä esitellyn baletti- ja repertoire –kurssin lisäksi meillä on tarjolla laaja kattaus muita tiiviskursseja 9-vuotiaista aikuisiin; lisätiedot täällä

Ilmoittautuminen tiiviskurssille viimeistään keskiviikkona 29.5.

Ilmoittautuminen:

Tanssiopiston oppilas; Kirjaudu Eepokseen ja mene kohtaan “Lomakkeet”, sieltä löytyy kaikkien tiiviskurssien ilmoittautuminen. 

Jos et ole Tanssiopiston oppilas, mutta kurssi sopisi sinulle, eli olet muualla balettia opiskellut ja harrastanut henkilö, löydät kurssin yllä olevasta linkistä valitsemalla ”Hakeudu oppilaaksi” -kohdan.

Kurssikuvaus:

Kenelle: 12–17-vuotiaille, jotka ovat harrastaneet balettia vähintään kolme vuotta ja mielellään vähintään kaksi kertaa viikossa. 
Milloin: 3.–6.6. maanantaista torstaihin klo 16.15–18.15 
Tanssinopettaja: Arja Tervo 
Tiiviskurssilla tarvittavat varusteet: normaalit balettitunnin varusteet. 
Hinta: 50 € 

Baletti- ja repertoire -kurssin tunnit alkavat kehoa vahvistavilla Pilates-harjoitteilla; erityisesti kiinnitetään huomioita kehon oikeaan linjaukseen ja syvien vatsalihasten, aukikiertäjien sekä lapatuen vahvistamiseen. 

Balettitunnin liikesarjoissa kehitetään mm. tasapainoa ja piruettitekniikkaa sekä vahvistetaan hyppyjä ja hyppytekniikkaa. Luonnollisesti tunti sisältää myös keskilattialla tehtäviä tanssillisia liikesarjoja. 

Kurssin aikana opetellaan kohtausta/tanssia baletin Don Quijote Unikuvaelmasta. 

Ilmoittautuminen kurssille viimeistään keskiviikkona 29.5. 

Arja Tervo on lappeenrantalaislähtöinen Sonja Tammelan Balettikoulun entinen oppilas, joka on tehnyt tanssijan uran Suomen Kansallisbaletissa. Tanssijan uran jälkeen Arja on opettanut eri puolilla Suomea niin tanssin harrastajia kuin tanssin ammattiin tähtääviä. Arja Tervo on koulutukseltaan myös Pilates-ohjaaja.