Kevään 2024 kampanjamme kannustavat tanssin maailmaan

Tarjoamme uusille oppilaillemme erityisesti poikavaltaisissa ryhmissä sekä aikuisten baletin ja showjazzin aloittelijoille nyt upean mahdollisuuden tarttua uuteen harrastukseen. Lappeenrannan Tanssiopisto toivottaa uudet oppilaat lämpimästi tervetulleiksi kevätkauteen 2024! Tarkemmat kampanjatiedot on avattu alla.

Lappeenrannan Tanssiopistolla opetetaan vuosittain yli kuuttasataa oppilasta. Meistä on aina ihanaa nähdä tuttuja oppilaita, jotka jatkavat tanssia kanssamme lukuvuosi toisensa jälkeen syventäen omaa tanssitaiteen tuntemustaan, ilmaisukykyään ja tanssiteknisiä kyvykkyyksiään tunneillamme! Samoin meistä on ihanaa nähdä uusia oppilaita, joiden kanssa pääsemme etsimään juuri heidän vahvuuksiaan ja joiden kasvussa tanssin maailmaan saamme olla mukana.

Tilastollisesti tuossa oppilasmäärässämme on vielä harmillisen pieni osuus poikia. Tämän vuoksi teemme erityisesti pojille kohdennettua kampanjointia. Pojat ovat yhtä tervetulleita kuin tytötkin kaikkiin avoinna oleviin ryhmiimme, mutta olemme myös huomanneet erityisesti pojille suunnattujen tanssiryhmien olevan hyviä madaltamaan kynnystä tanssiharrastuksen aloittamiselle! Siksi haluammekin tarjota seuraavaa:

Uudet pojat akromix-, willipojat 1-2- ja junnubreikki -ryhmiin kevääksi 2024 pelkän rekisteröitymismaksun hinnalla!

Kun aloitat uutena oppilaanamme näissä ryhmissä kevään 2024 ilmoittautumisen aikana (31.1.2024 mennessä), saat tanssia koko kevätkauden pelkän rekisteröitymismaksun (25 €) hinnalla.

Akromix on kohdistettu 8-10-vuotiaille pojille. Akromix-ryhmän opetuksessa on paljon muun muassa akrobatiaa, luovia harjoitteita, breakdancen alkeita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tukevat perusliikuntataitojen vahvistumista ja tanssiteknisten perusvalmiuksien oppimista. Akromixin tunnit ovat tiistaisin klo17:30-18:30.

Willipojat 1-2 on 5-7-vuotiaille pojille kohdennettu tanssiryhmä. Ryhmässä toimimisen taidot sekä koordinaatio, ketteryys ja tasapaino kehittyvät, mistä on hyötyä myös monessa muussa urheilullisessa harrastuksessa. Willipojat 1-2:n tunnit ovat maanantaisin klo 18:00-18:45.

Junnubreikki on 9 vuotta täyttäneille pojille sekä tytöille suunnattu tanssiryhmä, jossa tutustutaan katutanssin eri elementteihin kuten breakdanceen, houseen, lockingiin ja old schooliin. Junnubreikin tunneilla myös kehitetään vartalon voimaa, hallintaa, notkeutta ja tasapainoa, jotka kaikki ovat tärkeitä, jotta breakdancen tai minkä tahansa tanssilajin oppiminen on luontevampaa ja tuottaa onnistumisen elämyksiä. Junnubreikin tanssitunnit ovat keskiviikkoisin17:45-18:45. (Huom, tässä ryhmässä uusien oppilaiden kevätkauden etu koskee myös tyttöjä, tervetuloa!)

Tee ilmoittautuminen oppilaaksi tammikuun loppuun mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy TÄÄLTÄ.

Toiset kevään kampanjamme ovat aikuisille; Aikuisten showjazz 1, ja aikuisten baletti 1 B


Kun aloitat uutena oppilaanamme Aikuisten showjazz 1 -ryhmässä saat lukukausimaksusta huiman alennuksen! Koko kevään tanssitunnit ovat lukukausimaksultaan vain 150 €.

Aikuisten showjazz 1 on keskiviikkoisin, klo 19:00 – 20:15 (75 min/viikko).

Lukukausimaksun lisäksi uusia oppilaita koskee kerran veloitettava rekisteröitymismaksu, 25 €. Tätä ei veloiteta uudelleen oppilaan jatkaessa syksyllä 2024 seuraavan lukuvuoden osalta.

Tee ilmoittautuminen oppilaaksi tammikuun loppuun mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy TÄÄLTÄ.

Aikuisten baletin 1 B -ryhmän uusien oppilaiden tarjouksen kuvaus löytyy TÄÄLTÄ.

Aikuisten baletti 1 B on tiistai-iltaisin klo 19:30 – 20:30 (60min/viikko).

Baletin kampanja-aika päättyy 3.3., ilmoittautuminen saman linkin kautta kuin yllä.

TERVETULOA MUKAAN!