Lapset

Ilmoittautuminen aukeaa toukokuussa 2024.

2-3-VUOTIAAT

Tanssi naperon kanssa -ryhmissä tanssin maailmaan johdattelu tapahtuu turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Vanhempi voi olla lapsen äiti, isä, mummi, ukki tai vaikkapa kummi. Toivottavaa on, että lapsen tanssikaverina olisi yksi ja sama aikuinen henkilö.

Tanssi naperon kanssa >

4-6-vuotiaAT

Lastentanssi on elämyksellistä ja kokonaisvaltaista tutustumista tanssin maailmaan. Lapselle tulevat tutuksi tanssin perusteet itse tanssien, luoden sekä kokien ja samalla lapsi oppii ryhmässä toimimisen taitoja. Myönteinen minäkuva ja itseilmaisu kehittyvät positiivisten tanssikokemusten kautta.

LASTENTANSSI >
Kuvassa pienet pojat tanssivat leikikkäästi.

Poikien omat tanssiryhmät, iät 5-10

Poikien omat vauhdikkaat tunnit sisältävät muun muassa akrobatian alkeita, luovia harjoitteita sekä erilaisia pelejä ja leikkejä, jotka tukevat perusliikuntataitojen kehittymistä ja tanssiteknisten perusvalmiuksien oppimista.

Willipojat-ryhmä on nuoremmille pojille kuin Willimiehet-ryhmä. Pojat ovat luonnollisesti tervetulleita myös Tanssiopiston muille tanssitunneille.

WILLIPOJAT (5-7-vuotiaat) >
WILLIMIEHET (7-9-vuotiaat) >

7-9-vuotiaat

”Tanssin perusteet” -tunnit sisältävät perusteita baletista, nykytanssista ja street dancesta, luovia harjoitteita sekä elementtejä eri maiden kansantansseista. 

Oppilaiden oikean kehonlinjauksen, vartalon hallinnan ja notkeuden lisäksi vahvistuvat niin itsetunto kuin myönteinen minäkuva.

TANSSIN PERUSTEET >
Kuvassa alakouluikäiset lapset tanssivat iloisesti.
Kuvassa yläkouluikäiset lapset tanssivat reippaasti.

TANSSIRYHMÄT n.10-vuotiaiLLE

Tanssiopistolla on laaja kattaus eri tanssilajeja sekä yleisen että laajan oppimäärän tanssiopintoihin. Tanssin taiteen perusopetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää, ja havainnollistamme tätä ryhmiemme luokkanumeroinnilla. Ole hyvä ja tutustu tanssivalikoimaamme!

BALETTI >
KARAKTERITANSSI >
JAZZTANSSI >
SHOWJAZZ >
NYKYTANSSI >
COMMERCIAL DANCE >
STREET DANCE >
BREAKDANCE >