Toimipisteet

Päätoimipisteemme on linnoituksessa

Lappeenrannan Tanssiopisto sijaitsee osoitteessa Suvorovinkuja 3, 53900 Lappeenranta.

Saattoliikenne tuntien alussa ja jälkeen tulee tapahtua Katariinanaukion puolella, sillä Suvorovinkujalle ajo on kielletty muilta kuin kiinteistöjen henkilökunnalta sekä asukkailta. Katariinanaukiolla on iso parkkialue, jossa onnistuu kääntää auto turvallisesti. Kävelyä parkista ovillemme ei tule montaakaan metriä, kiitämme kaikkia oppilaitamme ja oppilaiden huoltajia yhteistyöstä ja turvallisen kulkemisen mahdollistamisesta!

Etätoimipisteemme ovat:

Lappeen koulun liikuntasali

Järviniitunkatu 2, 53850  LAPPEENRANTA
Lappeen koululla tanssimme liikuntasalissa, jonka sisäänkäynti on parkkipaikalle ajettaessa ennen pääovia, rakennuksen päädyssä. 

PONTUKSEN koulun liikuntasali

Muukontie 12, 53300 LAPPEENRANTA
Kulku Pontuksen koulun liikuntasalin ovesta, ei pääovista. Ovi sijaitsee päärakennuksen leikkikentän puoleisessa päädyssä. 

JOUTSENON koulun liikuntasali

Penttiläntie 4, 54100 JOUTSENO
Käyntiosoite Joutsenon koulukeskukselle on Vitjamäentie 3, mutta koska tanssitunnit pidetään koulukeskuksen salissa, niin käynti on Penttiläntien puolelta R2–ovesta yläparkkipaikkojen läheisyydestä.

TAAVETTIHALLI

Urheilukuja 1, 54500 TAAVETTI
Taavettihallin ovi aukeaa 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Ovista mennään rappuset alas, mistä löytyy sitten pukuhuone, sekä tanssisali.