Omat tanssit -tapahtumamme 16.3.

Lappeenrannan Tanssiopisto haluaa juhlistaa oppilaiden omaa luovuutta jälleen järjestämällä Omat tanssit -tapahtuman. Tapahtuma on nimensä mukaisesti koostettu oppilaiden omista koreografioista ja heidän valitsemistaan esityskokonaisuuksista asuja ja musiikkia myöten. Vähintään yksi Omat tanssit -tapahtuman koreografioista valitaan osaksi kevätnäytöstä, esitettäväksi Lappeenranta-salin isolla näyttämöllä! 

Ilmoittautumisen deadline oli 1.3. Kiitos kaikille ilmoittautuneille, lauantaina nähdään! 

Päivän aikataulu:

Tanssien kenraaliharjoitus on Sonja-salissamme klo 13:30 – 14:30. Kenraaliharjoituksessa tanssit harjoitetaan kerran läpi, esiintymisjärjestyksessä.

Klo 15:00 tapahtuma alkaa, ja yleisö on tervetullut! (Tapahtuma on ilmainen)

Tanssien esitysten jälkeen Tanssiopiston opettajista koostuva raati vetäytyy miettimään palautteita. Tähän on varattu noin puoli tuntia. Samalla kaikki yleisössä ovat tervetulleita kirjoittamaan tanssijoille palautetta, tätä varten tulee olemaan laadittu palaute-paperit ja kyniä saataville.

Palaamme Sonja-saliin vielä kuulemaan raadin suulliset palautteet. Sitten tapahtuma on ohi.

Kevätnäytökseemme valittava tanssi ilmoitetaan viikon kuluessa tapahtumasta.

Esiintymisen fiilis ruokkii harrastuksen paloa

Kisoissa käyvien ryhmiemme oppilaat kuvaavat kilpailutilanteessa esiintymistä ja esiintymiseen ylipäänsä valmistautumista seuraavin sanoin (oppilashaastattelut 2023); Esiintyminen helposti jännittää, mutta se onnistumisen fiilis antaa taas uutta pontta harrastamiseen!

He kertovat, että koreografioiden tekeminen sekä niiden harjoittelu parhaaseen esitysmuotoonsa vie ajatukset pois muista asioista, ja että itselle asetettujen tai ryhmän kanssa yhdessä päätettyjen tavoitteiden saavuttaminen on todella palkitsevaa.

Tanssiopiston kaikki opettajat kannustavat oppilaitaan esiintymään! Kaikki ansaitsevat tulla nähdyiksi omina, luovina ja ilmaisukykyisinä yksilöinään, joten lämpimästi tervetuloa mukaan Omat tanssit -tähdeksi!